Payroll Service Providers – Kent u de top 7 essentiële gewoonten van uitstekende leveranciers

0
151
PAYROLL CONCEPT

Studies suggereren dat meer dan 30 procent van de Amerikaanse bedrijven die de salarisadministratie in eigen huis afhandelen, te maken krijgen met IRS-audits en boetes voor onjuiste loonberekeningen. Wilt u uzelf bevrijden van het gedoe van loonverwerking en tegelijkertijd de efficiëntie Payroll bedrijf verhogen? Weet u dat gerenommeerde dienstverleners de kosten van de salarisverwerking sterk kunnen verlagen? Wilt u weten welke kenmerken effectieve payroll dienstverleners onderscheiden van de massa? Zo ja, lees dan verder om de zeven gewoonten van zeer effectieve payrollproviders te ontdekken.

Gewoonte #1: Verantwoordelijkheid

Gerenommeerde bedrijven zijn verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele fouten in de salarisadministratie en zijn snel in het identificeren en corrigeren van fouten. Effectieve payroll-serviceproviders gebruiken een ingebouwd foutcontrolesysteem om fouten op te sporen voordat ze cheques en geldoverboekingen uitgeven.

Gewoonte #2: Naleving

Effectieve aanbieders voldoen aan alle lokale, provinciale en federale arbeids- en belastingwetten. Door middel van strikte checks and balances verminderen of elimineren gerenommeerde payroll-providers drastisch IRS-audits en boetes voor overtredingen die optreden tijdens de loonverwerking of de loonbelastingverwerking.

Gewoonte #3: online gegevensoverdracht

Voor een vlotte verwerking van de salarisadministratie is een tijdige en handige aanlevering van de salarisgegevens aan uw provider een must. Effectieve payroll-serviceproviders stellen u in staat om gegevens, die essentieel zijn voor de salarisverwerking, online over te dragen. Ze bieden ook online systemen aan die toegankelijk zijn via webinterfaces om installatie en onderhoud van dure software te voorkomen.

Gewoonte #4: Flexibel factureren

Alle goede payroll dienstverleners bieden u verschillende tariefstructuren aan. De meeste providers rekenen initiële opstartkosten en een vast bedrag voor elke werknemer per salariscyclus. Sommige loonverwerkingsbedrijven bieden verschillende vergoedingsstructuren die u extra kosten in rekening brengen, bovenop de jaarlijkse vaste vergoeding per werknemer, voor aanvullende diensten.

Gewoonte #5: online hulpmiddelen

Salarisdienstverleners bieden een scala aan online tools voor uw medewerkers, zoals tools voor het inzien en printen van loonstroken en belastingformulieren en het wijzigen van inhoudingen. Salarisaanbieders bieden ook diverse online tools aan voor ondernemers. Ze omvatten tools voor het invoeren van tijdkaartinformatie voor personeel op uurbasis en tools voor het bewaken van loonkosten en inhoudingen, zodat u uw financiën kunt beoordelen en reguleren.

Gewoonte #6: Klantenservice

Een effectief loonverwerkingsbedrijf biedt u een uitstekende klantenservice die wordt gekenmerkt door een snelle reactie op uw vragen. Het is van het grootste belang dat uw provider u een korte doorlooptijd biedt voor het corrigeren van fouten in salarisstrookjes, het aanmaken van nieuwe accounts voor nieuwe werknemers en het oplossen van andere salarisgerelateerde problemen.

Gewoonte #7: geavanceerde services

Effectieve payroll dienstverleners bieden u een scala aan geavanceerde diensten om uw payroll-problemen verder te verminderen en tegelijkertijd de efficiëntie te verbeteren. Voor pensioenplannen werken ze samen met financieel adviseurs om uw personeel te helpen de juiste investeringsbeslissingen te nemen. Andere diensten omvatten het uitvoeren van antecedentenonderzoeken, indien nodig de distributie van belangrijke mededelingen aan personeelsleden, en inschrijving en monitoring van levensverzekeringen, gezondheidszorg en andere programma’s voor personeelsbeloningen.

Onderzoek een aantal payroll-aanbieders, aangeboden diensten en in rekening gebrachte vergoedingen voordat u een beslissing neemt. Vraag referenties op en kom meer te weten over de prestaties en marktreputatie van uw voorkeursaanbieders om uzelf te verzekeren van kwaliteit en betrouwbare service. Raadpleeg ten slotte uw advocaat en accountant over alle contracten voordat u op de stippellijn tekent.